Ashtanga Yoga - Mysore

Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι μια μέθοδος που προσφέρει σωματική σταθερότητα και την δυνατότητα ψυχικής απελευθέρωσης. Ενδυναμώνει το μυϊκό σύστημα και βελτιώνει τη στάση του σώματος, αλλάζοντας τον τρόπο που κινούμαστε και νιώθουμε στην καθημερινότητα μας. Όσο μαθαίνεις και εξασκείσαι στην Ashtanga, συνεχόμενα και με σταθερότητα, η εστίαση και η εμπειρία σου εκλεπτύνονται και παρατηρείς την ευθυγράμμιση σου, την αναπνοή στο σώμα σου, τις αντίθετες δυνάμεις των στάσεων, και την επιρροή της σωματικής και βλεμματικής σταθερότητας στον σταθερό νου. Με σταθερό νου, αποκτάς καλύτερη επίγνωση στη ζωή, βλέποντας καθαρά τις καταστάσεις έξω από τη γιόγκα και τον ρόλο σου σε αυτές.

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Hatha Yoga

Στόχος του μαθήματος είναι η αποφόρτιση, η αποτοξίνωση, η ενδυνάμωση και η επαναφορά της ισορροπίας του σώματος σε όλα τα επίπεδα, φυσικό σώμα, συναισθηματικό σώμα, νοητικό σώμα.
Το μάθημα απαρτίζεται από τρία μέρη: Στάσεις (asanas), τεχνικές αναπνοής (pranayama) και τέλος βαθιά χαλάρωση (savasana).
Στόχος είναι η όλο και περισσότερη άνεση, η επίγνωση, και συνειδητοποίηση του σώματος, του νου, και του συναισθήματος κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Η αναπνοή είναι το βασικό εργαλείο σύνδεσης με ότι βιώνουμε και θα μας συνδέσει με τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάθε στάσης, ώστε να πάρουμε τα μέγιστα οφέλη.

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Θεραπείες Ρέικι

Το ρείκι βρίσκεται παντού. Μέσα μας και γύρω μας. Το Ρέικι υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει πάντα.
Χρησιμοποιείται για κάθε ασθένεια (φυσικής ή ψυχοσυναισθηματικής μορφής) που σχετίζεται με τη μπλοκαρισμένη ροή της ζωτικής ενέργειας στο σώμα, καθώς επίσης και για την εναρμόνιση της πορείας μας σε αυτή τη ζωή με το ταξίδι της ατομικής, αλλά και της συλλογικής ψυχής.
Η ροή της ενέργειας μπλοκάρεται από τραύματα, φόβο, άγχος, θυμό, πεποιθήσεις, μη κατάλληλη διατροφή, λανθασμένη αναπνοή, κακή στάση σώματος κ.ά.
Είναι μια ολιστική θεραπεία του σώματος, του συναισθήματος και του νου.

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Διαλογισμός Zen

Zen σημαίνει να συνειδητοποιήσω τον Πραγματικό μου Εαυτό: «Ποιος είμαι;»

Το Zen δεν είναι θρησκεία, αλλά ένας άμεσος δρόμος προς το να βλέπουμε καθαρά, να «διαλογιζόμαστε». Με βάση τη σταθερή (καθιστή) μας θέση και επιστρέφοντας μαλακά στην επίγνωση της φυσικής μας αναπνοής (ή του chanting, ή του mantra), επιστρέφουμε στην υπέροχη ησυχία του νου, η οποία είναι πάντα παρούσα πίσω από την ασταμάτητη φλυαρία του σκεπτόμενου νου.
Μέσω της τακτικής πρακτικής, αποκτούμε διαύγεια και φωτεινή ενέργεια, που μας βοηθάει να βελτιώσουμε τη δικά μας ζωή αλλά και τη ζωή των γύρω μας.

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική - Βελονισμός

Ο Βελονισμός δίνει στο δώμα τη δυνατότητα να θεραπεύσει τον εαυτό του, από σοβαρές ασθένειες, ιμικρανίες, κάπνισμα, μέχρι και σωματικούς πόνους.
Παράλληλα, για να βοηθήσουμε το σώμα να αυτο-θεραπευτεί, χρειάζεται να βρούμε ποιές τροφές το θρέφουν, βάση την προσωπική μας ιδιοσυγκρασία.
Για πληροφορίες / ραντεβού επικοινωνήστε με τον Μανόλη, στο 697 6813 747.

 

Ψυχοθεραπεία

Γιατί δεν νιώθω ικανοποίηση στη ζωή μου; Γιατί επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα και προβλήματα σε όλες, σχεδόν, τις σχέσεις μου; Γιατί καταλήγω σε διεξόδους όπως τα πράγματα, το φαγητό, το ποτό, τα ναρκωτικά ή άλλες κακές συνήθειες;

Η ανάπτυξη της επίγνωσης είναι απαραίτητη για να ζούμε μια πιο ικανοποιημένη και γεμάτη ζωή. Η επίγνωση συνηθειών και συμπεριφορών που – μέχρι να τα εξετάσουμε – μας είναι άγνωστες, συχνά κυβερνουν την καθημερινόητα μας. Μέσω των εμπειριών μας στην ζωή και της πρασπάθεια να ευχαριστήσουμε ή να αποφύγουμε τους άλλους, έχουμε δημιουργήσει διαδικασίες που μπορεί να μας μπλοκάρουν, απομακρύνοντας μας ακόμα περισσότερο από τη χαρά στη ζωή.

Μάθε περισσότερα εδώ
Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Συνεδρίες διαχείρησης του Στρες

Το άγχος έχει μπει πια για τα καλά στο λεξιλόγιο μας και στη ζωή μας. Κάποιες φορές όμως γίνεται πολύ έντονο και νιώθουμε ότι αδυνατούμε να το διαχειριστούμε.
Το ζητούμενο δεν είναι απαραίτητα να 'καταπολεμήσουμε' το άγχος, αλλά να το διαχειριζόμαστε καλύτερα, ειδικά όταν η πηγές του είναι σταθερές (οικογένεια, εργασία, ανεργία, κλπ).

Προσφέρουμε διάφορους τρόπους διαχείρισης του stress: Συγκεκριμένο πρωτόκολλο από το British Stress Consultancy, Συμβουλευτική, ή μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα συνδυάζοντας Yoga, Διαλογισμό και Αυτογνωσία.

Μάθε περισσότερα εδώ
Επικοινωνήστε μαζί μας

 

Σεμινάρια/Ομάδες Αυτογνωσίας

Στο κέντρο οργανώνονται ομάδες/σεμινάρια αυτογνωσίας με μικρή ή μεγάλη διάρκεια. Οι ομάδες μικρής διάρκειας αφορούν συγκεκριμένα θέματα και ανάγκες, ενώ οι ομάδες μεγάλης διάρκειας είναι συνήθως λιγότερο δομημένες και αφορούν την προσωπική ανάπτυξη.
Τα σεμινάρια είναι πάντα συγκεκριμένα και διαρκούν από 3 ώρες έως και 2 μέρες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Designed and developped by Ioannis Panagopoulos